Uncategorized

2 Ελληνικά Dating Apps για τσατάρισμα εν μέσω καραντίνας!

Η κρίση πάντοτε δημιουργεί ευκαιρίες! Είναι γνωστό άλλωστε πως μερικοί από τους μεγαλύτερους κολοσσούς που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ιδρύθηκαν και αναπτύχθηκαν στην μεγάλη οικονομική ύφεση του 2009. Ανάμεσά τους; WhatsApp, Netflix, AirBnb και Instagram. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μία ομάδα μηχανικών πληροφορικής από την Θεσσαλονίκη έφτιαξε το πρώτο ελληνικό dating site, ενώ δύο νεαρές από την Κρήτη τον βασικό του ανταγωνιστή!

Ο λόγος για το AsVgoume.com. Μπορεί εν μέσω… καραντίνας, το όνομα να φαίνεται οξύμωρο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως το AsVgoume δεν σκοπεύει να είναι ένα εφήμερο app γνωριμιών εν μέσω κρίσης. Το AsVgoume έχει στόχο να γίνει γνωστό στο κοινό σήμερα, τώρα που οι κοινωνικές επαφές είναι πολύ μειωμένες και η γνωριμία με άλλους ανθρώπους ακόμα δυσκολότερη. Αλλά να μείνει στη ζωή μας και τα χρόνια που έρχονται αλλάζοντας τις online γνωριμίες!

“Στόχος μας να φέρουμε κοντά ανθρώπους”, αναφέρει ο Κώστας Καπούταγλης, εμπνευστής και ένας εκ των δημιουργών του καινοτόμου αυτού dating app. “Το Tinder διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Ελλάδα, όπως και δεκάδες ακόμη ξενόφερτες προτάσεις. Ήρθε η ώρα εν έτει 2020, η Ελλάδα να αποκτήσει το δικό της dating website. Είτε ψάχνεις για το άλλο σου μισό, είτε διαδικτυακή παρέα, είτε για έναν άνθρωπο να περάσετε λίγο χρόνο ευχάριστα, το AsVgoume είναι εδώ για εσένα.”.

Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή το AsVgoume βγήκε στον αέρα, και σήμερα μετράει ήδη πάνω από 10 χιλιάδες μέλη (55% γυναίκες 45% άνδρες). Αριθμός που ολοένα και αυξάνεται μιας και οι χρήστες φαίνεται να το έχουν ήδη αγαπήσει.

Πως διαφέρει το AsVgoume όμως από τα άλλα dating sites; Πέρα από την χειροκίνητη εξακρίβωση ότι κάθε προφίλ είναι αληθινό, η ομάδα μηχανικών από την Θεσσαλονίκη βρίσκεται συνέχεια πάνω από το “παιδί” της για να του προσθέτει νέα features και νέες λειτουργίες. Η λειτουργία τυχαίων video κλήσεων όπως το Chat Roullete, έχει προστεθεί ήδη και έχει γίνει ήδη viral στα social media! Η λύση στην καραντίνα; Μπορεί!

MeetGreeks: Από την Κρήτη με αγάπη

Τι καλύτερο από ένα site αποκλειστικά για Έλληνες; Δύο νεαρές από το Ηράκλειο της Κρήτης, μία ψυχολόγος και μία μηχανικός Πληροφορικής θέλανε να μαζέψουν όλους τους Έλληνες σε μία σελίδα. Μία μεγάλη παρέα όπου θα γνωρίζεις άτομα στην πόλη σου.

Ιδίως για τους ελεύθερους, το MeetGreeks είναι το ιδανικό μέρος να γραφτούν! Αν και στην πολύ αρχή της λειτουργίας του, το MeetGreeks μας εξέπληξε ευχάριστα. Στα θετικά του είναι πως κατηγοριοποιεί τους χρήστες βάσει φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον αλγόριθμο προτάσεων. Κατά την εγγραφή σας, δηλώνετε και Πόλη Διαμονής, με στόχο να σας προτείνει άτομα που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Σίγουρα οι επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι περισσότερες, αλλά πολλά μέλη βρίσκονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι γυναίκες που συνομιλήσαμε ήταν φιλικές και κοινωνικές, ενώ φαίνεται να επιδίωκαν την φυσική επαφή.

Η απλότητα στην χρήση του δε, είναι εκπληκτική! Επιτέλους, οι έλληνες έχουν βρει το dating app για αυτούς. “Στο Tinder θα βρεις από φοιτητές Erasmus μέχρι τυχαίους τουρίστες που έρχονται για 2 μέρες.. Δεν πρόκειται να γνωρίσεις άνθρωπο έτσι. Για αυτό φτιάξαμε μια σελίδα αποκλειστικά για Έλληνες. Να γνωρίσει ο κόσμος άτομα στην πόλη του και να καταπολεμήσει την μοναξιά. Ειδικά αυτήν την περίοδο”, αναφέρει η Σοφία Ανυφαντάκη, μια εκ των δημιουργών της σελίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΊΣΗΣ: 4 Ενήλικα Dating Sites που αξίζουν την προσοχή σας!