Uncategorized

Δοκιμάσαμε Όλα Τα Dating Sites Και Καταλήξαμε Σε Αυτά Τα 4!

To online dating στην Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο ήδη από την περασμένη δεκαετία. Χιλιάδες Έλληνες αναζητούν περιστασιακές (και μη) γνωριμίες μέσα από την άνεση του κινητού τους ή του υπολογιστή τους.

Έλα παραδέξου το, έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ site γνωριμιών για να γνωρίσεις γυναίκες. Το θέμα όμως είναι, λειτουργούν οι εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα; Και τι εννοώ: Μπορείς να γνωρίσεις μια όμορφη και ποιοτική γυναίκα μέσω ίντερνετ;

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα ακριβή νούμερα δεν έχουμε, αλλά σίγουρα όλοι έχετε κάποιον γνωστό που έχει βρει το έτερο του ήμισυ μέσα από κάποιο dating website.

Στην Ελλάδα το πιο γνωστό app για γνωριμίες είναι προφανώς το Tinder, που ωστόσο είναι υπερκορεσμένο από μικρές ηλικίες και ανθρώπους που “σκοτώνουν” το χρόνο τους. Μπορεί να έχεις διαπιστώσει κι εσύ, πως το Tinder στην Ελλάδα δύσκολα δουλεύει. Το καλό είναι, πως εμείς κάναμε την έρευνα για εσένα και καταλήξαμε σε 4 νέες ιστοσελίδες γνωριμιών που φέρνουν αποτελέσματα στην χώρα μας – και είναι δωρεάν! Ας τα δούμε με τη σειρά!

MeetGreeks

Η κρίση πάντοτε δημιουργεί ευκαιρίες! Είναι γνωστό άλλωστε πως μερικοί από τους μεγαλύτερους κολοσσούς που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ιδρύθηκαν και αναπτύχθηκαν στην μεγάλη οικονομική ύφεση του 2009. Ανάμεσά τους; WhatsApp, Netflix, AirBnb και Instagram. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μία ομάδα μηχανικών πληροφορικής από την Θεσσαλονίκη έφτιαξε το πρώτο ελληνικό dating site!

Ο λόγος για το MeetGreeks. Μπορεί εν μέσω… καραντίνας, το όνομα να φαίνεται οξύμωρο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως το MeetGreeks δεν σκοπεύει να είναι ένα εφήμερο app γνωριμιών εν μέσω κρίσης. Το MeetGreeks έχει στόχο να γίνει γνωστό στο κοινό σήμερα, τώρα που οι κοινωνικές επαφές είναι πολύ μειωμένες και η γνωριμία με άλλους ανθρώπους ακόμα δυσκολότερη. Αλλά να μείνει στη ζωή μας και τα χρόνια που έρχονται αλλάζοντας τις online γνωριμίες!

Στα θετικά του είναι πως κατηγοριοποιεί τους χρήστες βάσει φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον αλγόριθμο προτάσεων. Κατά την εγγραφή σας, δηλώνετε και Πόλη Διαμονής, με στόχο να σας προτείνει άτομα που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Σίγουρα οι επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι περισσότερες, αλλά πολλά μέλη βρίσκονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι γυναίκες που συνομιλήσαμε ήταν φιλικές και κοινωνικές, ενώ φαίνεται να επιδίωκαν την φυσική επαφή.

AsVgoume.gr

Ένα ακόμη ελληνικό dating site που εμφανίστηκε εν μέσω της κρισης του κορωνοϊού είναι το AsVgoume.gr.

Το μεγαλύτερο ατού του AsVgoume είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει. Δεν είναι ένα απλό site γνωριμιών. Παρέχει υπηρεσίες chat, τυχαίων βιντεοκλήσεων με άτομα του αντίθετου φύλου. Και ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Η εγγραφή στο AsVgoume είναι αρχικά δωρεάν, μιας και η εταιρία πίσω από την εφαρμογή θέλει να γίνει γνωστή η εφαρμογή στο κοινό.Τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα είναι σχετικά νέοι. Φοιτητές και φοιτήτριες που… παίζουν. Αλλά δεν λείπουν και άτομα άνω των 30!

Προτείνουμε ανεπυφύλακτα μία εγγραφή. Δωρεάν είναι, θα χρειαστείτε μόλις ένα email! Και ποιος ξέρει, μπορεί μετά την καραντίνα, να βγείτε στα αλήθεια και όχι μονο διαδικτυακά!

CupidTaste

To δεύτερο site της λίστας μας είναι μία νέα προσθήκη στο οικοσύστημα των dating websites. Το CupidTaste μας έρχεται από την Ιταλία, και μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην γειτονική χώρα ξεκίνησε να λειτουργεί και στην Ελλάδα. Το CupidTaste, είναι ένα συνδρομητικό website γνωριμιών, που ωστόσο αυτή τη στιγμή προσφέρει δωρεάν την εγγραφή προκειμένου να προωθηθεί και στην χώρα μας. Το θετικό είναι πως αν γραφτείτε τώρα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή μελλοντικά.

Η εμπειρία μας από το CupidTaste ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Ωστόσο, όντας νέο site σίγουρα η βάση χρηστών είναι αυτή τη στιγμή αρκετά μικρή και αν μένετε στην επαρχία ίσως να δυσκολευτείτε να βρείτε άτομα για να μιλήσετε. Η πρότασή μας είναι όμως να κάνετε την εγγραφή ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή στο μέλλον. Η συνδρομή στην Ιταλία είναι στα 9.99€ τον μήνα, κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στην χώρα μας. Για να επιβεβαιωθεί η δωρεάν είσοδός σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε και το email μέσα από το link που θα σας έρθει στο inbox σας.